Herdenkingsconcert

ErKriDo 2022

Stef Kamil Carlens

One Man Band

1 oktober 2022 om 20.30u in GC De Pit


Zaterdag 12 februari 2022 moest een feestdag worden voor ErKriDo. Na het verlies van bezieler Eric Dalemans in 2020 en een uitgestelde editie in 2021, keken we er reikhalzend naar uit om opnieuw een hartverwarmende avond te organiseren. Eetclusief stond klaar om de smaakpapillen te strelen, muzikale duizendpoot Stef Kamil Carlens stond te popelen om op het podium van De Pit het beste van zichzelf te geven.

In samenspraak met alle betrokken partijen besliste ErKriDo om het concert uit te stellen naar 1 oktober 2022. Het was niet mogelijk om met de coronamaatregelen ons evenement op een veilige en rendabele manier te laten doorgaan. Uiteindelijk is ons doel om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker. We zijn blij dat we Stef Kamil Carlens op 1 oktober alsnog mochten verwelkomen in GC De Pit.

Symbolische datum in oktober

De nieuwe datum voor het concert werd niet toevallig gekozen. Op 2 oktober 2020 verloor ErKriDo zijn bezieler Eric Dalemans, na een oneerlijke strijd tegen pancreaskanker. Nadat dochter Dorien op 16-jarige leeftijd overleed aan een hersentumor, startten we onze vereniging op. Om geld in te zamelen voor Kom op tegen Kanker, om haar herinnering levend te houden. We hadden nooit gedacht dat kanker ons uiteindelijk opnieuw zou inhalen. Door ons benefietconcert te organiseren rond de sterfdatum van Eric, houden we ook zijn herinnering levend.

Stef Kamil Carlens

Liedjesfluisteraar


%d bloggers liken dit: