Online Valentijnsdiner

Corona dwingt ErKriDo om Valentijnsconcert met diner opnieuw uit te stellen.

Voor de tweede keer op rij moet ErKriDo vzw het traditionele Valentijnsconcert uitstellen. Het diner gaat wel door, in de formule van afhaaldiner. Net zoals in 2021 gooit corona roet in het eten. We willen zo veel mogelijk geld inzamelen voor Kom op tegen Kanker en met een zaal die niet op volle capaciteit kan draaien, is een concert niet rendabel genoeg.

Het diner vindt plaats op 13 februari, maar dan in de vorm van een afhaaldiner. Een succesvol recept van vorig jaar dat we noodgedwongen opnieuw toepassen. Via onze webshop kan iedereen zich inschrijven. Je kan het diner zelf komen afhalen bij Eetclusief, of we brengen het bij je thuis.

Wie al gereserveerd had voor het uitgestelde concert met diner van zaterdag 12 februari, zal gecontacteerd worden. We zullen alle reeds betaalde gelden terugstorten.

De bestellingen voor het romantisch etentje bij je thuis op zondag 13 februari zijn ondertussen afgerond. Misschien zien we je wel bij een andere actie van ErKriDo ten voordele van Kom op tegen kanker.

De nieuwe datum voor het concert van Stef Kamil Carlens wordt 1 oktober 2022. Kaarten kosten 30 euro en kan je bestellen via mail naar erkrido@skynet.be.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.